Miben különböznek, és miben hasonlítanak a Beluga Vodka különféle izgalmas változatai?

Miben különböznek, és miben hasonlítanak a Beluga Vodka különféle izgalmas változatai?

Miben különböznek, és miben hasonlítanak a Beluga Vodka különféle izgalmas változatai?

Az évszázados örökséggel rendelkező Beluga Vodka a kifinomult igényesség és a siker egyik nemzetközi szimbóluma. Elsődleges fogyasztói és rajongói azok a férfiak, akik számára a siker, az elismertség, a státusz és a prémium minőség kitüntetett jelentőségű értékeknek számítanak. 

Azok, akik mindig a legjobbra törekednek, megérdemlik, hogy meg is szerezzék!

Fedezd fel Te is az eredetileg Szibériából indult Beluga vodka szuper-prémium minőségét! Az ital valódi tökéletessége -17 C° fokon, vagyis egyből a mélyhűtőből kivéve mutatkozik meg igazán, amikor a nemes őszi búza, a zab és a méz aromája a leginkább érezhető.  

Valamennyi Beluga vodkára igaz, hogy a többszörös szűrés után 30-100 napig pihentetik, érlelik, ezalatt az íze bársonyossá válik, és kialakul az a gazdag és lágy aroma, amely a pompást fenségessé varázsolja.

Az elegáns üvegcímkéken látható, kézzel készült tokhal-embléma minden ízváltozat esetében a tiszta természet örökkévalóságának jelképe, és arra is utal, hogy az ital legjobb kísérője a valódi orosz kaviár.

Íme a Beluga Vodka 8 különleges változata, amelyek mindenkit elvarázsolnak:

  • Beluga Noble

A Noble a Beluga márka leginkább ismert, standard változata, amely 100%-ban szibériai őszi búzából készül. Selymes ízét egy leheletnyi cukorszirup, méz, zabpehely, máriatövis és vanília kivonat teszi tökéletessé. 

Lecsengése különlegesen tiszta és intenzív, valamint jóval hosszabb ideig is tart, mint a legtöbb vodkánál. Kellemes, aromadús, gabonás, és enyhén citrusos ízélmény marad jutalmul minden korty után.

A Beluga Transatlantic Racing egy különleges, limitált szériás változat, amelyet a híres Vendée Globe földkörüli vitorlásverseny ihletett. 2011-ben ezt a rendkívül hosszú és kemény, 21 638 tengeri mérföldes versenyt a győztes Igor Matvejev 78 nap 24 óra 26 perc alatt teljesítette, ezzel új világrekordot állított fel.

Az ital már első pillantásra is a tengerkék óceánok hangulatát idézi fel, amelyben a sós levegő és a friss szél illatát is fel lehet fedezni. A lepárlás után a vodkát háromszor szűrik át, méghozzá természetes pamuton, majd 45 napig pihentetik. Ízvilágában is kimagaslóan letisztult. A gondosan válogatott alapanyagok nagyszerűen harmonizálnak egymással, hogy egy tökéletesen kiegyensúlyozott ízélményt garantáljanak végeredményként, amelyben a citrusos karakter mellett enyhe fűszeres íz is érződik. 

Jégre töltve, vagy magában fogyasztva is emlékezetes, különlegesen hosszú lecsengéssel rendelkezik. 

Ez a vodka az orosz Beluga Polo Team sikereinek állít maradandó emléket, és a nemzetközi lovaspólóversenyek többszörös győzteseinek számító bajnokok  sportteljesítményeinek szimbóluma. 

Az Allure szó jelentéséhez méltóan az ital már megjelenésében is gyönyörű, elegáns és arisztokratikus. Nemcsak doboza, de a címkéje is valódi marhabőrből készült, finom arany dombornyomással kombinálva. A design minden részlete kiemeli a Beluga Allure vodka kifinomultságát, a luxus és az elegancia páratlan találkozását! 

Rendkívül tiszta, üde és friss aromáját annak köszönheti, hogy az italt a 60 napos pihentetés után juharszirup és füge kivonattal aromatizálják. Íze ennek köszönhetően különlegesen lágy és édeskés lecsengéssel rendelkezik. Illatát némi  csipke és vanília egészíti ki, és varázsolja feledhetetlen élménnyé.

A Beluga Gold Line a világ egyik legexkluzívabb minőséget képviselő vodkája. Lenyűgöző megjelenése miatt is tökéletes választás a különleges alkalmakra. Az eredeti szibériai őszi búza mellett kristálytiszta artézi víz, rizs-, valamint a fizikai teljesítőképességet természetes módon stimuláló rhodiola rosea-kivonat felhasználásával készül. Ötszörös szűrésen megy keresztül, majd több mint 90 napos pihentetési periódust követően nyeri el végső, kiegyensúlyozott struktúráját. 

A Beluga Gold Line széria különlegessége még, hogy valamennyi darab kézzel készített, egyéni azonosítóval ellátott üvegben kerül forgalomba. Exkluzív ajándékként egy ecsettel ellátott, gyönyörűen megmunkált fakalapács is jár minden üveghez, amivel a kupakzáró pecsétviaszt tudjuk eltávolítani és letisztítani.

A Beluga Gold Line karakterét illatos tölgyfa és a vanília jegyek teszik teljessé, lecsengése pedig minden képzeletet felülmúlóan gazdag és tartós.

A Beluga Celebration valójában a Noble egy különleges változata, amelyet életünk kimagasló, ünnepi alkalmaira ajánlunk. A limitált szériás ünnepi változatot a gyártó nagytudású lepárlómesterei a márka fennállásának 115. évfordulója alkalmából fejlesztették ki.

Az italt minden tekintetben az abszolút kristálytisztaság jellemzi, így egy igazi különlegességet kóstolhatunk, amelyben a letisztultság mellett a könnyedség, az aromagazdagság, valamint a kellemes citrusosság élményeit is élvezhetjük.

Kiegyensúlyozott és lekerekített ízében a gabonás jegyek, a mézes édesség és a máriatövis frissessége is felfedezhető.

A Beluga Hunting Berry egy kimagasló minőségű gyümölcsös vodka, amelynek utánozhatatlan zamatát az ízesítéshez felhasznált, friss, ropogós erdei gyümölcsök és bogyók adják. 

Az ital ízében és illatában feketeáfonya, vörösáfonya, fahéj, ánizs, hársfavirág, lime- és narancshéj motívumok különleges gazdagságát fedezhetjük fel, a gondosan válogatott piros bogyós gyümölcsök és az izgalmas, férfias fűszerek páratlan kuriózumában.

A párlat egyediségét a vad szibériai erdőségek és a tajgavidék vadászainak szenvedélyes természet-szeretete ihlette, majd tökéletes tisztaságú, friss artézi víz hozzáadásával nyerte el egyedülálló jellegzetességét.

A lágy illatok és a gazdag ízek végén az ital lecsengése friss és élénk, üde citrusossággal megkoronázva.

A Beluga Hunting Herbal gyógynövényes vodka az értintetlen természet fensége előtti tisztelet szimbóluma, amely 100% természetes alapanyagokból készül.

Az igazi, vad szibériai eredet az enyhén édeskés ízvilágban is tetten érhető: a Beluga Hunting Herbal vodka ugyanis titkos receptek szerint, különleges gyógynövények keverékéből készül, amelyek között megtalálható az ánizs, az üröm, a cseresznyelevél, a tölgyfakéreg, az orbáncfű, a cédrusdió, a fenyőmag, a gyömbér, a komló és a koriander is. A külön-külön, kis csoportokba szelektált és erjesztett gyógynövényeket a mesterek gondosan meghatározott sorrendben és arányban keverik össze a lepárlási folyamat során.

Ennek eredményeképp a Beluga Hunting Herbal vodka olyan kivételes tisztaságú, karakteres ízélményt garantál, amely tökéletes választássá nemesíti mindazok számára, akik szeretik az erős és férfias ízeket, valamint értékelik az egyedi minőséget. 

A Beluga Epicure by Lalique egy igazi, gyűjtőknek való ritkaság - az ára is ennek megfelelő (közel 4 millió Ft), valamint megvásárolni is csak előrendeléssel lehet. 

A mindössze 1000 darabos limitált széria a Beluga és a legendás francia kristály- és ékszergyártó Lalique dizájnerház együttműködésének eredménye

Nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy a szuperprémium vodkák Koh-I-Noor gyémántja, amely az egyedi tervezésű Lalique-design palackban az ünnepi pillanatok felülmúlhatatlan megkoronázásának szimbóluma. 

A Lalique üveggyártó manufaktúrát 1888-ban alapította a legendás René Lalique, aki a minőségi üveggyártás évszázados hatású nagymestere volt. A két márka együttműködéséből a történelmi, nemesi örökséget és a tökéletesség iránti szenvedélyes vágyat lenyűgöző módon megtestesítő remekmű született. 

Az ital íze és illata a legfinomabb fűszereket és vadvirágokat idézi. Páratlanul gazdag és tartós lecsengése pedig arra emlékeztet, hogy minden pillanatot ki kell élveznünk, inspirációt merítve a jelenből a jövő sikereihez.

A Beluga Vodka exkluzív ajándék minden alkalomra! 

A Beluga Vodka valamennyi “special edition” különlegességét megtalálod és megrendelheted nálunk, a Heinemann webshopban: https://www.heinemann.hu/belugavodka

Hírek

expand_less