Sogrape Vinhos Borok

A borászati vállalkozást Fernando van Zeller Guedes alapította, tizenhat barátjával közösen, a második világháború idején, 1942-ben.

Jelenleg is az alapító család tulajdonában van a vállalt, vezetője Salvador Guedes, Fernando Guedes fia. Az Ibériai-félsziget egyik legjelentősebb bortermelőjének Portugálián kívül birtokai vannak Argentínában, Chilében, Új-Zélandon és Spanyolországban, összesen 3500 hektáron gazdálkodnak. Legsikeresebb boruk, a Mateus Rosé a világ legnagyobb mennyiségben készített rozé bora, több mint 120 országban, köztük Magyarországon is elérhető.

Hírek

 • STROH RUM - RECEPTEK 2. - Szendrei Bencétől

  2018.04.03.

  Ahogy ígértük, jelentkezünk a 2. szuper STROH RUM recepttel, ami számunkra is nagy meglepetés volt. Hagytuk, hogy Bence alkosson valami olyat, ami tényleg 100%-ban kreatív és az Ő utánozhatatlan kezei közül születik, így most a Csokis-rumos bucit készíthetjük el mi is otthon!

  tovább
 • STROH RUM - RECEPTEK- Szendrei Bencétől

  2018.03.19.

  Mindig érdekes, amikor egy alkohol olyan sokszínű, mint a Stroh rumok. Tökéletes önmagában is, de szeretjük a hüttében ülve puncsként, illetve nem utolsó sorban az ebédünket megbolondítani vele. Ez utóbbi felhasználási módját szeretnénk most megmutatni nektek Szendrei Bence csodálatos receptjein keresztül.

  tovább