Sierra Milenario luxus tequilák az ősi maja istenek fegyverzetével

Sierra Milenario luxus tequilák az ősi maja istenek fegyverzetével

A kifinomult ízlés csúcsát képviselő Sierra Milenario tequilák készítése során nemcsak az alapanyagok és az ősi receptúrák, de a lepárlási folyamat minden lépése is kulcsfontosságú. Hogy minden korty a kivételes minőség szinonimája legyen.A Sierra Milenario termékcsalád különlegessége, hogy mindegyik fajta tequilát egy-egy ősi maja csillagjegy díszít. Ezek a csillagképek vigyáznak azokra, akik a mai napig tisztelik és ápolják az ősi istenségek ajándékát – és vezetik őket az istenné válás útján!

Ismerd meg őket, és öltsd magadra az ősi maja legendák fegyverzetét!

Sierra Milenario Blanco 

Szimbóluma a kreativitást jelképező kígyó.

Az italt testes gyümölcsösség jellemzi elegáns virágaromával. Az átlátszóan fényes tequila egy gondosan kifejlesztett hármas lepárlási eljárás eredménye, amelyet mesteri felügyelet alatt ​​végeznek. Élvezd Te is az agavé ropogós gyümölcsösségét, finom feketeborsos lecsengéssel párosítva!

Sierra Milenario Blanco tequila 0,7l-Heinemann webáruház

Sierra Milenario Reposado

Szimbóluma a kifinomult érzékekkel rendelkező jaguár.

Édes gyümölcsösség, lágy karamell és finom fűszerek izgalmas, érzéki kombinációja vár minden palackban. Az aranyszínű Reposado tequilát kétszer desztillálják, majd amerikai fehér tölgyfahordókban érlelik akár kilenc hónapon keresztül. Minden korty  a tökéletes kiegyensúlyozottság magabiztos érzésével tölt fel, pazar fűszeres lecsengéssel.

Sierra Milenario Reposado tequila 0,7l-Heinemann webáruház

Sierra Milenario Anejo

Szimbóluma az őrületbe kergető majom.

Fedezd fel a karamell, a vanília, a legfinomabb csokoládé, az exkluzív trópusi gyümölcsök és a sárgabarack ízének őrjítően izgalmas játékát!

A csodás aranyszínű Añejo tequilát kétszer desztillálják, és akár 18 hónapig érlelik amerikai fehér tölgyfahordókban. Ütős gyümölcsízekkel és egyedülállóan gazdag csokoládéaromával.

Sierra Milenario Anejo tequila 0,7 l- Heinemann webáruház

Sierra Milenario Extra-Anejo

Szimbóluma a bölcs és megfontolt sas.

Intenzív, de mégis páratlanul elegáns gyümölcsösség és romantikus, csokoládés lecsengés vár ebben a sötétborostyán színű Extra-Añejo tequilában. Az italt a mexikói lepárlóüzemben kétszer is desztillálják, majd eredeti francia Limousine tölgyfahordókban érlelik akár négy évig is. Ettől kapja semmihez sem hasonlítható, gazdag, összetett ízvilágát, amelyben felfedezheted a friss agavé és a fűszeres bourbon vanília aromáját, valamint a fajtára jellemző extra finom lecsengést.

Sierra Milenario Extra Anejo tequila 0,7l- Heinemann webáruház

Sierra Milenario Café

Szimbóluma a mindenre kíváncsi nyúl.

A Sierra Milenario Café egy elegáns, sötét árnyalatokban játszó, intenzív stílusjegyekkel rendelkező, tequila-alapú kávélikőr. Kizárólag a legfinomabb mexikói alapanyagokat tartalmazza: az eredeti, egytermőhelyes kávé a híres Chiapas Maya dzsungelből, míg a pompás vanília Mexikó első számú vaníliatermesztő régiójának, Veracruznak a szívéből származik. Friss Blanco tequilával keverve az igazi! 

Sierra Milenario Cafe tequila 0,7l-Heinemann webáruház

Sierra Milenario Fumado

Szimbóluma az ellenállhatatlan krokodil.

 Kényeztesd magad a ropogós gyümölcsök, a finom füstösség és egy csipetnyi chili vadító egyvelegével.

Az eredeti Fumado tequila különlegesen selymes, barbecue stílusú ízének titka az elkészítésben rejlik. Az agavé a főzés után rozsdamentes, lyukacsos acéledényekbe kerül, amelyet egy tűzhely fölé helyeznek. A tűzben lassan, de intenzív aromával égő mesquite faforgácsokat és egyéb, helyi, mexikói illatos rönköket égetnek. A lyukacsos edényen keresztül az agavékat így különleges füstösség járja át, amely a ropogós gyümölcsízekkel párosulva felejthetetlen élménnyé nemesül.

Sierra Milenario Fumado tequila 0,7l-Heinemann webáruház


Fedezd fel az ősi receptúrák és a szelidíthetetlen maja istenek örökségét!

Tovább a termékekhez:

A Sierra Tequila márkaoldala>

Hírek

expand_less