Rocca di Montemassi Borok

 Toscana-i borvidék Közép-Olaszország nyugati partvidékén helyezkedik el, s mintegy 23.000 km2 foglal magába, beleértve a partjai mentén található szigeteket, többek között Elbát is.

Toscana Olaszország egyik legszebb-, s egyben Európa egyik legöregebb borvidéke. Széltében hosszában hegyek, valamint, egymástól gyönyörű-, zöld erdőkkel elválasztott dombok és völgyek szelik át. A Toscana-i bortermelés gyökerei a Chianti vidékre vezethetőek vissza, ahol már az Etruszkok is szisztematikus szőlőtermesztést folytattak. Napjainkban Toscana szőlőtermesztése egyre inkább a dombvidékekre koncentrálódik, még a sík területeken egyre inkább visszaszorul.

Hírek

 • STROH RUM - RECEPTEK 2. - Szendrei Bencétől

  2018.04.03.

  Ahogy ígértük, jelentkezünk a 2. szuper STROH RUM recepttel, ami számunkra is nagy meglepetés volt. Hagytuk, hogy Bence alkosson valami olyat, ami tényleg 100%-ban kreatív és az Ő utánozhatatlan kezei közül születik, így most a Csokis-rumos bucit készíthetjük el mi is otthon!

  tovább
 • STROH RUM - RECEPTEK- Szendrei Bencétől

  2018.03.19.

  Mindig érdekes, amikor egy alkohol olyan sokszínű, mint a Stroh rumok. Tökéletes önmagában is, de szeretjük a hüttében ülve puncsként, illetve nem utolsó sorban az ebédünket megbolondítani vele. Ez utóbbi felhasználási módját szeretnénk most megmutatni nektek Szendrei Bence csodálatos receptjein keresztül.

  tovább