Berentzen

Házibulira készülsz és szeretnél valami különlegességgel berobbanni a társaságba, amivel garantáltan sikert fogsz aratni? Van egy tuti tippünk Neked: a gyümölcsbomba Berentzen!

Ez a kellemesen lágy, közepes alkoholtartalmú és különböző ízekben kapható német gyümölcslikőr különlegesen frissítő hatású, elképesztően színes és nagyon fincsi! Már több mint 250 év tapasztalata és szakértelme áll a németországi márka mögött, aminek köszönhetően a házibulik és a fiatalos esték kedvenc itala, immár a világ 45 országában.

 

A Berentzen név először egy 1758-ban keletkezett hivatalos bírósági jegyzőkönyvben jelent meg, amely arról számolt be, hogy Johann Bernhard Tobias Berentzen tanácsos a Hanza-városok szövetségéhez tartozó Haselünne-ben gabonalepárlót vásárolt. A márkanevet először hivatalosan az 1899-ben védették le, ez biztosította a régihordós érleléssel készült Berentzen pálinka védjegyként való bejegyzését. 1958-ban a társaság alkoholmentes italokkal is bővítette repertoárját, majd 1960-ban megszerezték a  Pepsi-Cola németországi forgalmazásának liszenszét is.

A Berentzen neve tehát immár több mint 250 éve képviseli a kiváló minőség garanciáját a német gyümölcslikőrök piacán. Az italok kizárólag tökéletesen érett, gondosan szüretelt, egészséges gyümölcsök nektárja és tiszta gabonapárlat felhasználásával készülnek. Fogyaszthatjuk tisztán, jéggel, gyümölcslével, de különösen koktélalapanyagnak ideálisak.

Kóstolj bele az életörömbe!

A gyümölcsös szeszes italok piacán nem véletlenül lett világhírű vezető a Berentzen márka, hiszen minden ízében a vidámságot és az életörömöt képviseli. Ha Te is örömmel ünnepled meg barátaiddal és szeretteiddel azt az életet, amely újra és újra összehoz benneteket, akkor a Berentzen a te italod! Koccints azokkal az emberekkel, akik a legtöbbet jelentenek számodra. Kóstolj bele a Berentzen világába – és hirdesd az örömöt!

expand_less