Camille Bloch Édességek

A családi vállalkozást 1929-ben alapította Camille Bloch, Bernben. Jelenleg a család harmadik generációjának tagja, Daniel Bloch irányítja a vállalkozást, ami egyben Svájc ötödik legnagyobb csokoládégyára.

Prémium minőségű termékeiket az úgynevezett „Bean to Bar” szemlélet szerint készítik, vagyis nyomon követik a teljes termelési folyamatot a kakaó ültetvényektől kezdve egészen a kész termékekig. A Ragusa márka 1942-ben születetett, amikor Camille Bloch a háború okozta kakaó hiány miatt mogyoróból készített pralinét, amibe egész mogyorót rakott és bevonta egy vékony réteg csokoládéval. Napjainkra Svájc elsőszámú márkája lett a Ragusa!

Hírek

 • PORTÓI VARÁZSLAT MAGYARORSZÁGON

  2018.12.07.

  PORTÓI VARÁZSLAT MAGYARORSZÁGON

  BESZÁMOLÓ A REAL COMPANHIA VELHA KÓSTOLÓRÓL

  Novemberben a Heinemann Testvérek Kft. szervezésében lezajlott egy igen nívósra sikeredett portói bor kóstoló, amit egy remek szakember tartott, aki nem más, mint a Real Companhia Velha cég jelenlegi tulajdonosa, Pedro Silva Reis.

  tovább
 • STROH RUM - RECEPTEK 2. - Szendrei Bencétől

  2018.04.03.

  Ahogy ígértük, jelentkezünk a 2. szuper STROH RUM recepttel, ami számunkra is nagy meglepetés volt. Hagytuk, hogy Bence alkosson valami olyat, ami tényleg 100%-ban kreatív és az Ő utánozhatatlan kezei közül születik, így most a Csokis-rumos bucit készíthetjük el mi is otthon!

  tovább