Camille Bloch Édességek

A családi vállalkozást 1929-ben alapította Camille Bloch, Bernben. Jelenleg a család harmadik generációjának tagja, Daniel Bloch irányítja a vállalkozást, ami egyben Svájc ötödik legnagyobb csokoládégyára.

Prémium minőségű termékeiket az úgynevezett „Bean to Bar” szemlélet szerint készítik, vagyis nyomon követik a teljes termelési folyamatot a kakaó ültetvényektől kezdve egészen a kész termékekig. A Ragusa márka 1942-ben születetett, amikor Camille Bloch a háború okozta kakaó hiány miatt mogyoróból készített pralinét, amibe egész mogyorót rakott és bevonta egy vékony réteg csokoládéval. Napjainkra Svájc elsőszámú márkája lett a Ragusa!

Hírek

 • STROH RUM - RECEPTEK 2. - Szendrei Bencétől

  2018.04.03.

  Ahogy ígértük, jelentkezünk a 2. szuper STROH RUM recepttel, ami számunkra is nagy meglepetés volt. Hagytuk, hogy Bence alkosson valami olyat, ami tényleg 100%-ban kreatív és az Ő utánozhatatlan kezei közül születik, így most a Csokis-rumos bucit készíthetjük el mi is otthon!

  tovább
 • STROH RUM - RECEPTEK- Szendrei Bencétől

  2018.03.19.

  Mindig érdekes, amikor egy alkohol olyan sokszínű, mint a Stroh rumok. Tökéletes önmagában is, de szeretjük a hüttében ülve puncsként, illetve nem utolsó sorban az ebédünket megbolondítani vele. Ez utóbbi felhasználási módját szeretnénk most megmutatni nektek Szendrei Bence csodálatos receptjein keresztül.

  tovább