Camille Bloch Édességek

A családi vállalkozást 1929-ben alapította Camille Bloch, Bernben. Jelenleg a család harmadik generációjának tagja, Daniel Bloch irányítja a vállalkozást, ami egyben Svájc ötödik legnagyobb csokoládégyára.

Prémium minőségű termékeiket az úgynevezett „Bean to Bar” szemlélet szerint készítik, vagyis nyomon követik a teljes termelési folyamatot a kakaó ültetvényektől kezdve egészen a kész termékekig. A Ragusa márka 1942-ben születetett, amikor Camille Bloch a háború okozta kakaó hiány miatt mogyoróból készített pralinét, amibe egész mogyorót rakott és bevonta egy vékony réteg csokoládéval. Napjainkra Svájc elsőszámú márkája lett a Ragusa!

Hírek

  • HEINEMANN TESTVÉREK KÉRDŐÍV

    2019.04.09.

    Köszönjük, hogy részt vesz a Heinemann Testvérek Kft. felmérésében, amellyel szeretnénk megismerni véleményét a webshopunkról, így fejlesztve az Ön igényeire oldalunkat.

    Töltse ki kérdőívünket és mi e-mailben küldünk Önnek egy 10%-os kupont, melyet oldalunkon bármire felhasználhat ( kivéve az akciós és promóciós termékek ).

    A kérdőív kitöltése nagyjából 2 percet vesz igénybe és teljes mértékben anonim.

    KATT ⬇⬇⬇

    KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

    tovább
  • Viaszba zárt tökéletesség

    2019.01.18.

    - Azt tudtad - kérdezi barlangász barátom, aki mellesleg tárgyfotós is, ezért ő készítette a képeket a Maker's Mark-üvegről ehhez a cikkhez -, hogy az igazi viszkifanok tartanak otthon egy kis forrásvizet is az ital származási helyéről, mert ha ebből öntenek pár cseppet a pohárba, még autentikusabbá válik az ízélmény?

    tovább