24 ICE Édességek

A holland 24 ICE nevű cég a De Kuyper Royal Distillers-szel együttműködve jégkrém koktélokat fejlesztett ki Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello, Pina Colada és Vodka Energy ízekben. A 24 ICE jégkrém koktéljai ideálisak otthoni fogyasztásra, vagy tökéletes szomjoltók rendezvényeken, fesztiválokon.  A jégkrém koktélok természetes összetevőkből készülnek, 65ml űrtartalmúak, 5% alkoholt és mindössze 53 kalóriát tartalmaznak. A legjobb ízhatásért a koktélokat minimum -18 fokon (hagyományos fagyasztóban) le kell fagyasztani. Fogyasztása csak teljesen lefagyott állapotban javasolt.

Mojito jégkrém koktél

Ez a kubai klasszikus az egyik legismertebb koktél, ami létezik. Ez a rum alapú ital nagyon népszerű a lime és a menta felfrissitő kombinációja miatt. A koktél, mint a legtöbb kubai koktél, rum alapú és hagyományosan készül limelé, nádcukor, szódavíz és friss menta hozzáadásával. Ez a világhírű mix nem hiányozhat a 24 ICE termékei közül sem.

 Pina Colada jégkrém koktél

Ez az isteni krémes rumkoktél az egyik leginkább fogyasztot koktél a világon. Pina Colada szó szerint szűrt ananászt jelent, ami a fő hozzávalóból, az ananászléből fakad. Ez az édes mix taralmaz még fehér rumot, kókusztejet és jeget. A Pina Colada ICE a legegzotikusabb jégkrém a 24 ICE termékei között és legkedveltebb a jégkrémfogyasztók körében, akik az édes-trópikus ízeket szeretik.

Limoncello jégkrém koktél

A friss-édes íz „la bella Italia”: ez a Limoncello! A Sorrento-citrom alkotja a bázist ennek az igazi olasz italnak, amit gyakran mixelnek például pezsgővel vagy tonic-kal. Olasz tradíciók szerint ezt az ital magában is fogyasztható étkezés után, az emésztés elősegítésére. Az íz akkor a legélvezhetőbb, ha az italt 4-5 fokon fogyasszák. Vagyis igazán hidegen! A 24 ICE Limoncello ICE édes jégkrém koktélja egy finom citrom ízével párosítva jéghideg felfrissülést nyújt.

Strawberry Daiquiri jégkrém koktél

A klasszikus Daiquiri rum, víz, limelé és cukor hozzáadásával készül. A piros változathoz, a Strawberry Daiquiri-hez egyértelműen epret adnak hozzá. Ezt a koktélt mint aperitívet fogyasztják és lehet egy jeges változatot is felszolgálni belőle. Ebben az esetben egy jó adag jégkását adnak az italhoz. 24 ICE a Strawberry Daiquiri-ből egy igazi jégkrémkoktélt készített. A Strawberry Daiquiri ICE-nak egy isteni édes eper íze van, ami igazán felfrissítő.

Vodka Energy jégkrém koktél

Ez a mindenütt ismert koffeintartalmú üdítőital és vodka kombinációja határtalanul népszerű a szórakozni vágyók körében és nem hagyható el a vendéglátó helyekről sem. Természetesen több márkájú energiaitalt gyártanak és több különböző féle vodka létezik, mégis a koktél íze eltéveszthetetlen. Vodka Energy ICE igazán népszerű jégkrém a 24 ICE termékei közül és nem összekeverehető a többivel a figyelemfelkeltő kék színe miatt sem.

 

Hírek

 • Viaszba zárt tökéletesség

  2019.01.18.

  - Azt tudtad - kérdezi barlangász barátom, aki mellesleg tárgyfotós is, ezért ő készítette a képeket a Maker's Mark-üvegről ehhez a cikkhez -, hogy az igazi viszkifanok tartanak otthon egy kis forrásvizet is az ital származási helyéről, mert ha ebből öntenek pár cseppet a pohárba, még autentikusabbá válik az ízélmény?

  tovább
 • PORTÓI VARÁZSLAT MAGYARORSZÁGON

  2018.12.07.

  PORTÓI VARÁZSLAT MAGYARORSZÁGON

  BESZÁMOLÓ A REAL COMPANHIA VELHA KÓSTOLÓRÓL

  Novemberben a Heinemann Testvérek Kft. szervezésében lezajlott egy igen nívósra sikeredett portói bor kóstoló, amit egy remek szakember tartott, aki nem más, mint a Real Companhia Velha cég jelenlegi tulajdonosa, Pedro Silva Reis.

  tovább